0229-842424

Welkom bij KIIP B.V. - Coronavirus / Vakantieperiode

Allereerst gaan wij gewoon door met het leveren van boilers en geisers zoals u dat van ons gewend bent.

Wel is het zo dat het Coronavirus op dit moment zorgt voor uitzonderlijke situaties.

Wat zijn op dit moment praktische gevolgen:

Bereikbaarheid:

Op dit moment zijn wij door thuiswerk minder goed te bereiken via de telefoon. Wij vragen u dan ook vriendelijk om uw vragen aan ons via de mail te stellen. Wij streven ernaar om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. U kunt uw email sturen naar info@kiip.de of gebruikmaken van het contactformulier op deze website.

Bezorging van Pakketten:

Op dit moment zijn er nog weinig beperkingen in het bezorgen van pakketten. Wel kan het zijn dat de bezorging 1 dag later komt, wij vragen u dan ook om goed de tracking informatie te raadplegen.

Rembours zendingen zijn tot nader bericht niet mogelijk.

Ook is tekenen van ontvangst op dit moment niet mogelijk, bij het afleveren zal de chauffeur zelf tekenen voor ontvangst.

Bezoek:

Op dit moment kan ivm de vakantieperiode geen bestelling worden afgehaald bij ons magazijn.

Voor het retouren en repareren van producten vragen wij u ons een email te sturen. Wij sturen u dan een pre-paid retouretiket welke u kunt gebruiken.

Reparaties:

Door verminderde bezetting op onze technische dienst zullen reparaties iets langer kunnen duren dan dat u van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,

Team KIIP B.V.

Welkom bij KIIP B.V.

KIIP B.V. is gespecialiseerd in verwarmings- en warmwaterproducten voor vele doeleinden. Of u nu water in uw huis, caravan, chalet of boot wilt verwarmen, bij ons bent u aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u geisers die op propaangas, aardgas en elektriciteit werken, maar ook voor een elektrische boiler en natuurlijk alle gerelateerde onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

KIIP B.V. is zakenpartner van KWF-kankerbestrijding. Uw klandizie draagt bij aan steun en wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kanker.

Ons assortimentAanbiedingenMeer informatie

Ons assortiment

Let op! Tijdelijk geen verzendkosten voor alle bestellingen vanaf 100 Euro. Gebruik kortingscode: TTulpe tijdens het afrekenen.