0229-842424

Betaalmogelijkheden

U heeft bij ons een ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht.


Betalen door middel van een overboeking (sepa)
Bij vooraf betalen dient u het totaalbedrag van uw bestelling over te maken ten name van:

KIIP B.V.
ING Bank

IBAN NL34INGB0005377185

Graag altijd onder vermelding van uw bestelnummer. Uw bestelnummer is voor ons een belangrijk gegeven, wij verzoeken u dan ook zeker niet te vergeten uw bestelnummer bij uw overboeking te vermelden.


Betalen met iDEAL
Voor klanten die betalen vanaf een bank met iDEAL hebben wij de mogelijkheid om direct na het bestellen met iDEAL de betaling af te ronden. Voor een betaling met iDEAL rekenen wij geen kosten. Betalen met iDEAL is nu mogelijk vanaf Rabobank, Fortis, SNS bank, SNS Regio bank, ING,Triodos bank, Friesland bank, Van Lanschot, ABN AMRO en ASN Bank. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen.

Betalen met CreditCard
U kunt ook veilig betalen met uw CreditCard. De CreditCard gegevens worden niet in ons systeem opgeslagen. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen. U dient er rekening mee te houden dat wij alle creditcard betalingen extra controleren bij uw creditcard maatschappij, waardoor verwerking van uw betaling soms meer tijd in beslag kan nemen.

betalen met klarna

Klarna is een flexibele betaaloplossing.

Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant.


Betalen aan de postbode bij levering (Rembours)
Bij verzending onder rembours betaalt u aan de postbode bij levering van uw bestelling. U dient contant en gepast te betalen. Pinnen is nog niet mogelijk bij levering. Bij rembours wordt € 13,- aan orderkosten in rekening gebracht.

Paypal
Met PayPal betaalt u snel en veilig online. Gebruik uw creditcard of bankrekening en betaal met ons emailadres: zahlung@kiip.de

Mister Cash/bancontact
Belgische klanten betalen eenvoudig met Bancontact/ Mister Cash.

Pinnen bij het afhalen van uw bestelling
Pinnen is mogelijk. Bij het afhalen van uw bestelling kunt u zowel met pin als contant betalen.

Afhaaladres:

KIIP B.V.
Wester Boekelweg 21a
1718 MJ Hoogwoud

tel. 0229-842424

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 of op afspraak.